joi, 20 decembrie 2012

Sâni - Exerciții de top

Exercițiul fizic ajută foarte mult, mai ales după 30 de ani. Cu toate că sânii nu au nici un mușchi, fiind formați din glande mamare și țesut adipos, mușchii din spatele lor (pectoralii) îi pot ajuta. Dacă aceștia sunt bine întreținuți prin exercițiu fizic, ei acționează ca un sutien invizibil, stimulând fermitatea sânilor.
 
  • Stai pe scaun, cu spatele drept și mâinile pe lângă corp. Ține în fiecare mână câte un PET de 0,5 l umplut cu nisip. Ridică mâinile, drepte, până la nivelul șoldurilor. Menține câteva secunde. Repetă exercițiul de 15-20 de ori.
  • Stai în picioare, cu genunchii flexați și mâinile deasupra capului. Întinde brațele în sus cât poți. Numără până la cinci, apoi reia exercițiul de 15 ori.
  • Execută forfecări ale brațelor, cu sau fără gantere. Stai în picioare, cu spatele drept și mâinile întinse în față, cu palmele în jos. Încrucișează și apoi îndepărtează brațele, întorcând în același timp palmele: când brațele sunt suprapuse, ține palmele în jos, când sunt întinse în lateral, întoarce palmele în sus. Repetă de 20-25 de ori, în cel puțin două serii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu