miercuri, 3 iulie 2013

Adio celulită!

Celulita este un inamic puternic, cu greu poate fi eliminată complet, însă dacă te străduiești puțin îi poți diminua forța! Iată 10 trucuri rapide și eficiente împotriva celulitei, sper să îți fie de ajutor:
 

1. Masaj
  Chiar dacă nu este la fel de eficient ca masajul profesional, masajul realizat sub duș, cu o perie specială, te poate ajuta foarte mult. Mișcările trebuie să fie circulare și ferme, orientate spre direcția inimii, nu foarte apăsate însă. În felul acesta, circulația este activată, iar pielea devine mai fermă.
 
 2. Sport
  Ideale sunt sporturile care ard grăsimile și întăresc masa musculară. Gimnastica în apă, joggingul sau mersul pe bicicletă sunt cele mai eficiente împotriva celulitei, cu efecte vizibile într-un timp relativ scurt.
 
 3. Trișează
  Pe pielea bronzată, celulita este mult mai puțin vizibilă. Așa că nu-ți rămâne decât să te bronzezi rapid! Aplică un strat de bronz artificial sau mergi de câteva ori la plajă. Un truc rapid și eficient!
 
 4. Dușuri alternative
  Aplică jeturi puternice de apă pe zonele cu probleme, alternând apa rece cu cea caldă. Acest exercițiu împiedică stocarea grăsimilor și întărește țesuturile.
 
 5. Mănâncă sănătos
  Nu mai e nici o noutate: ce mănânci se vede pe piele! Consumă alimente fără grăsimi saturate și zahăr, pentru că sunt principalele vinovate pentru celulită. Meniul tău trebuie să conțină carne slabă, legume și fructe. Înlocuiește telemeaua și cașcavalul cu brânză dulce sau tofu.
 
 6. Bea multă apă
  Lichidele sunt inamicele celulitei. Ne referim la apă și la ceai neîndulcit, nu la băuturi carbogazoase sau alte sucuri cu adaos mare de zahăr. Poți consuma sucuri naturale: cel de ananas este recomandat în curele anti-celulită.
 
 7. Puterea cofeinei
  Cremele anticelulitice pe bază de cofeină au câștigat foarte mult teren în ultima vreme: cofeina favorizează o circulație optimă a sângelui și blochează depozitarea grăsimilor în zona în care este aplicată. Încearcă-le și tu și vei vedea diferența!
 
 8. Scufundare plăcută
  Umple cada cu apă și adaugă sare marină. Este extrem de eficientă: curăță pielea de impurități și regenerează țesuturile. Tu te relaxezi în voie, iar ea își face treaba. Nu uita ca la final să hidratezi bine pielea cu un ulei sau cu o cremă grasă.
 
 9. Ciupituri
  Elasticitatea pielii crește și aspectul său este mai ferm dacă îi aplici în fiecare zi o sesiune de...ciupituri. Cel mai bine este să aplici o cremă sau un ulei anticelulitic și apoi să iei fiecare porțiune în parte și să o ciupești energic până când produsul intră în piele.
 
 10. Împachetări
  Deși sunt mai costisitoare, împachetările anticelulitice sunt extrem de eficiente. Avantajul lor constă în faptul că ingredientele aplicate sunt mult mai repede absorbite în piele. Cele mai recomandate sunt împachetările cu alge marine, cafea, nămol, parafango, etc. 

Un comentariu: